• start1
  • start2
  • start3

De trendigaste klockorna för din inredning - samlade i samma webbutik

Välkommen till Beyond Time - Webbutiken med eleganta väggklockor och stilfulla väckarklockor för din inredning!

Letar du efter den perfekta klockan som inte bara håller dig i tid, utan även förhöjer din inredning? Då har du kommit till rätt ställe! Beyond Time är din klockbutik online, specialiserad på att erbjuda enastående klockor som kombinerar funktionalitet med design och skapar ett imponerande blickfång i ditt hem.

Vår kollektion av väggklockor är noga utvald för att passa olika stilar och smaker. Oavsett om du föredrar en modern minimalistisk klocka eller en klassisk antik design, har vi något som kommer att komplettera dina befintliga inredningsval.

Vårt utbud har utökats med armbandsur och vi erbjuder eleganta herrklockor och damklockor för alla tillfällen.

Gör som många andra, köp din nästa favorit-väggklocka hos Beyond Time och vi garanterar snabb leverans och personlig service. Vi har funnits på nätet sedan 2011, vi kan väggklockor och är definitivt en webbutik som tar vara på tiden, bokstavligt talat.

Vilken stil av väggklockor och väckarklockor finns hos Beyond Time?

Beyond Time har ett stort sortiment av väggklockor och väckarklockor i många olika stilar. Fokus är främst på klockor i skandinavisk stil, med varianter i modern, retro och minimalistik stil.

Vilken typ av väggklocka eller väckarklocka ska jag välja till mitt rum?

Allt handlar om tycke och smak! Ett sätt att välja, är att titta på övrig inredning i rummet och försöka matcha denna på ett snyggt sätt - t.ex med liknande design, färger och material. Vill du istället att väggklockan eller väckarklockan ska ha en större effekt i rummet så kan du tänka omvänt, med helt andra färger - som sticker ut.

Vilken storlek ska väggklockan ha?

Vi har väggklockor i en mängd olika storlekar. Välj en klocka som är något mindre (t.ex 15-30 cm i diameter) om du vill att den ska smälta in med övrig väggdekoration. Vill du istället att väggklockan i större utstreckning ska fånga blickfånget så väljer du en större klocka och låter den hänga relativt ensam utan andra saker runt omkring.